top of page

Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van 2 zoons.

 

Na jaren van rondlopen met gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met toegepaste kinesiologie bij Coby Schasfoort, kinesiologe van het eerste uur. Ze behandelde mij een aantal keer waarna ik stukken beter in mijn vel zat. Onze jongste zoon is dyslectisch en ook hem heeft Coby behandeld. Hierna kon hij zich veel beter concentreren en haalde veel betere cijfers.

 

Dit maakte mij nieuwsgierig naar hoe kinesiologie nu in zijn werk gaat en ben me er meer in gaan verdiepen en besloot de studie te volgen.

In mijn praktijk komen vooral veel mensen die via de spiertest op energetisch vlak behandeling nodig hebben. Dat is mijn specialiteit geworden en heb ik me ook geschoold als Trance Healing Therapeut om nog meer mogelijkheden in mijn gereedschapskist te hebben. Dit is een waardevolle aanvulling gebleken en prachtig te combineren met wat ik al in huis had. 

 

De methodes zijn voor mij de meest waarachtige en eerlijke manier om samen met mensen aan hun gezondheid te werken. Het geeft ze weer het gevoel dat er meer mogelijk is, en dat ze weer het heft in eigen handen hebben. En voor mij is dat dé grote motivatie om mezelf verder te blijven ontwikkelen op dit vlak.

 

Meld je aan voor een behandeling, en ontdek de mogelijkheden van kinesiologie en trance healing.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Cornet- van den Bree,

Energetisch Therapeut

bottom of page