top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Cornet

Energetisch therapeut

Sandra Cornet

Waar het begon...

Al jaren liep ik rond met gezondheidsklachten. Na een, zullen we zeggen, rommelige jeugd ervoer ik het leven als zeer stressvol en had last van depressies. Het ging op en neer, de buitenwereld had vaak niet in de gaten hoe mijn binnenwereld er uit zag. Het had veel invloed op het gezin, ik was niet altijd een leuke, gezellige moeder en partner. En daar had ik dan weer verdriet van...

Om eerlijk te zijn dacht ik dat ik er maar mee moest leren omgaan.

Dit was het, mooier werd het niet.

En toch knaagde het ergens, ik legde me er niet zomaar bij neer.

In 2013  kwam ik in aanraking met toegepaste kinesiologie bij Coby Schasfoort, kinesiologe van het eerste uur. Ze behandelde mij een aantal keer waarna ik stukken beter in mijn vel zat.

Dit maakte iets in mij wakker waar ik al die tijd naar op zoek was. Een soort 'herkennen' van wat er tijdens de behandelingen gebeurde, al snapte ik helemaal niets van de procedures.

Dit wilde ik ook kunnen!

Ik besloot de studie te volgen, zo begon mijn reis naar herstel.  

 

Regelmatig ontving ik behandelingen van collega's en kon mezelf op het moment dat ik het nodig had direct behandelen. Ik kon mijn gezondheid weer zelf in handen nemen. Stukje bij beetje is de stress verminderd en uiteindelijk verdwenen, inclusief de depressies.

Ik kan nu echt zeggen dat ik een gelukkig mens ben. Ik volg mijn intuïtie, in plaats van leven voor de buitenwereld leef ik nu vanuit mijn hart.

Daar bleef het niet bij...

Onze jongste zoon is dyslectisch en ook hem heeft Coby in 2013 behandeld. Hierna kon hij zich veel beter concentreren en haalde veel betere cijfers. Nog een reden om meer te weten te komen over kinesiologie.

Kinderen hebben bij mij een speciaal plekje in mijn hart. Als ik zie hoe ze reageren op kinesiologie, dat is elke keer weer een cadeautje.

In mijn praktijk komen vooral veel mensen die in de zorg werkzaam zijn en op energetisch vlak behandeling nodig hebben.

Dat is mijn specialiteit geworden.

 

Ik help ze de stap te laten maken van: Altijd zorgen voor de ander, en vergeten dat ze er zelf ook zijn.

Naar: Eerst goed voor zichzelf zorgen, en van daaruit er beter voor de ander kunnen zijn.

 

In 2020 heb ik me geschoold tot Trance Healing Therapeut om nog meer mogelijkheden in mijn gereedschapskist te hebben. Dit is een waardevolle aanvulling gebleken en prachtig te combineren met wat ik al in huis had. 

 

De methodes zijn voor mij de meest waarachtige en eerlijke manier om samen met mensen aan hun gezondheid te werken. Het geeft ze weer het gevoel dat er meer mogelijk is, en dat ze weer het heft in eigen handen hebben. En voor mij is dat dé grote motivatie om mezelf verder te blijven ontwikkelen op dit vlak.

 

Meld je aan voor een behandeling, en ontdek de mogelijkheden van kinesiologie en trance healing.

bottom of page